Descodificació Biològica

Que és la descodificació biològica?

És un nou paradigma de salut i benestar creat per Christian Flèche, un enfocament terapèutic on la malaltia sorgeix com una crida d’atenció per mostrar-nos una emoció atrapada al nostre cos, l’origen de la qual és un impacte emocional sorgit en un esdeveniment traumàtic que hem viscut i que no vam saber o no vam poder expressar ni resoldre. Sota aquest enfocament, els impactes soferts igualment bloquegen àrees de la nostra vida: desequilibris afectius, familiars, laborals, financers, entre d’altres, són adaptacions que inconscientment es realitzen per compensar aquests impactes no resolts, creences i memòries impreses al nostre sistema, i per això són tractats amb protocols com si fossin una malaltia.

La malaltia es considera una solució amb intenció positiva que ofereix la biologia per adaptar-se a un impacte emocional sofert en un instant precís que no es va saber o no es va poder expressar ni resoldre.

Primer, hi ha un impacte emocional que afecta 4 realitats inseparables: orgànica, cerebral, psíquica i energètica. Per aquest impacte tota la biologia entra en estrès total, pateix un xoc biològic o bioxoc. Si no se li dóna una solució exterior, cal donar-li una solució interior, ja que si aquest estrès total es manté en el temps derivaria en un perill de les funcions vitals. És el cervell qui gestiona aquesta solució, gràcies a l’inconscient ni una sola cèl·lula del cos s’escapa a ell.

Per exemple: no ens adonem que el cor està bategant i el ronyó filtrant, ja que això és inconscient, és biològic.

Igualment el cervell no diferencia el que és virtual del que és real, no escapa al psiquisme: si imaginem que mengem una llimona àcida les nostres glàndules salivars comencen a segregar saliva (el pensament fa per tant actuar a la biològica a través de l’ordre cerebral derivada de la imaginació).

D’aquesta manera tota la nostra vida s’inscriu al nostre cos i la correlació cervell-psique-òrgan té especial importància en Descodificació Biològica: en virtut de “com” es visqui l’esdeveniment, de l’emoció precisa que desperti, s’encén un focus d’activitat en una àrea, o una altra, del cervell (focus de Hamer) i l’òrgan controlat per l’àrea del focus patirà un canvi funcional com a reacció de supervivència i solució biològica.

S’ha aconseguit passar d’un estrès total que derivaria en perill vital a focalitzar-la gestionant-lo un òrgan que patirà un estrès local i pot derivar en malaltia, sorgida amb la intenció positiva de contrarestar aquesta emoció. Allò que no se soluciona a l’exterior, se soluciona a l’interior. A nivell mental pot no ser la solució millor, però és la solució biològica adequada.

Com que aquesta emoció es focalitza a l’organisme segons la funció biològica útil per contrarestar-la, els símptomes de la malaltia ens serveixen de codi per desxifrar quina emoció es troba oculta. S’hi basa la Descodificació Biològica per arribar a l’emoció oculta associada al símptoma i portar a la consciència mitjançant una sèrie de protocols la informació que està manifestant el cos malalt i que en general no estem educats a escoltar o parar atenció.

Sota aquest enfocament es tracta igualment totes les nostres àrees de vida i benestar quan no ens trobem en harmonia: desequilibris familiars, afectius, laborals i financers, entre d’altres, són adaptacions que inconscientment es fan per compensar creences i memòries impreses en el nostre sistema. Alguns d’aquests codis són ja instal·lats des de la nostra concepció, d’altres els heretem de les nostres generacions anteriors, i per descomptat, les vivències patides a la nostra vida que ens han impactat. Aquests codis són tractats com si fossin una malaltia.

La Descodificació Biològica requereix de gran precisió per trobar l’origen, aquell instant precís en què se li va donar un significat o sentit biològic a l’esdeveniment traumàtic. La seva pràctica és tot un art i requereix un entrenament impecable per desxifrar allò que ens estan explicant els símptomes i alliberar els conflictes ocults, alguns dels quals són recordats però els portem a sobre sense permetre’ns parlar-ne, altres dels quals són tan dolorosos que el cervell els va arxivar a l’inconscient.

A través de l’acompanyament  la persona fa una presa de consciència des del sentir, ja que no serviria si fos només intel·lectual. Igual que el bioxoc sofert va ser emocional i el seu impacte ens va afectar a les nostres 4 realitats: orgànica, cerebral, psíquica i energètica, cal resoldre emocionalment conflicte perquè aquestes 4 realitats s’alliberin simultàniament.

Sanar en la consciència i així curar el cos.

 

T’acompanyo

 

Núria Contreras Gañil

PsicoBioTerapeuta en Descodificació Biològica.

Propers esdeveniments

Obrir xat
¿ Necessites ajuda?
Hola
¿En què podem ajudar-te?