Tallers de reiki

A l’octubre de 2014 vaig començar a impartir formació en reiki.

Des de llavors fins ara he iniciat a persones que ara disposen d’una eina de autosanació i sanació a altres utilitzant l’AMOR UNIVERSAL com a font inesgotable i infinita.

Imparteixo tallers de Primer, Segon i Tercer Nivell de Reiki Usui- Tibetà i Mestratge.

Reiki és una tècnica de transferència d’energia curativa per imposició de mans. La paraula Reiki és japonesa, REI significa “universal sense límits”, i KI “energia vital”.

Actualment s’està utilitzant aquesta paraula per identificar el SISTEMA USUI de Curació Natural Usui Shiki Ryoho Gakkai, nom donat en homenatge al seu descobridor, el Dr Mikao Usui.

Reiki és una energia absoluta, il·limitada i inesgotable, és la força que flueix per tot ésser viu, és l’energia de l’amor incondicional.

Reiki parteix dels principis de la medicina oriental que està basada en els xacres i en els seus desequilibris energètics que es produeixen en aquests.

Segons aquestes teories l’organisme disposa d’una sèrie de punts energètics anomenats xacres els quals són la recepció, acumulació, transformació i distribució de la energia per l’organisme.

Quan es produeix un bloqueig en un dels punts energètics per algún motiu físic, emocional o mental, el cos pot enmalaltir.

Núria Contreras

Mestra de Reiki Usui- Tibetà.

Propers esdeveniments

Obrir xat
¿ Necessites ajuda?
Hola
¿En què podem ajudar-te?