Trobada d’ Equinocci de tardor el 22 de setembre de 2019

Aquest és el resum de la trobada que vam fer el dia 22 de setembre per celebrar l’equinocci de tardor.

Aqui transcric la meditació per si la vols practicar en qualsevol espai de natura que escollis.

L’equinocci de tardor és un espai en el temps on hi ha l’oportunitat de reflexionar d’una manera interna i individual del propòsit de la nostra vista i de l’ànima.

Treballarem diferents aspectes per tal de començar aquesta nova etapa amb energia renovada.

El bosc i els èssers que l’habiten ens acullen i acompanyen.

 

  • Sanació individual i connexió

Per poder elevar l’energia de la Mare Terra hem de fer un treball personal de sanació de la pròpia energia, com a èssers que formem part de la Terra.

Posem consciència en el nostre cos.

Posa atenció als peus

Imagina que dels peus surten unes arrels que s’expandeixen cap avall i pels costats fins arribar al centre de la Terra on hi ha una bola de quars rosa i fas que les arrels embolcallin el quars.

Ara posa l’atenció al cap i imagina que surt un fil daurat brillant que comença a pujar fins arribar al centre de l’univers on hi ha un gran sol que il·lumina a tots els mons i galaxies.

Des d’aquest anclatge gaudeix del perfecte equilibri uns instants.

Posem atenció en el cos i busca els punts on hi hagin dolors, malestars i els hi poses forma (pot ser una bola) i la començes a deixar anar a través de les cames fins els peus i surt per les arrels fins al centre de la Terra.

Quan arriba aquesta energia al centre es disol i el COR de la Terra t’envia un raig d’energia rosa que puja a través de les arrels fins el cor. Sent!!!

 

Ara farem presents els dolors de l’ànima de vides passades i els entregarem a través de les arrels a la terra per la seva disolució.

Continuem deixant anar i disolen les herències dels nostres ancestres, contractes per amor a ells per alliberar-nos del què ens impedeix continuar.

Imaginem als nostres familiars que van arriban i a cadascun d’ells els hi donem la part d’energia en forma de regal que es seva per així donar-lis l’oportunitat de que es responsabilitzin del treball que van deixar pendent.

Quan cadascun tingui el seu regal l’oferirem a la terra per la seva dissolució.

Per acabar ens anclarem al cor de la terra per unir-nos a ella en la seva evolució amb amor i respecte.

 

  • Sanació colectiva

Posarem l’atenció al cor i expandirem un raig de color que sentis a cadascuna de les persones que formen part d’aquest cercle d’Amor i a totes les persones que formen part de la teva vida formant una gran xarxa que ens sustentat i uneix.

 

  • Sanació del Pla energètic.

La farem a través de l’energia del cor dissolen les capes de densitats que hi han al voltant de la Terra dels pensaments i emocions que emanem la humanitat.

 

  • Sanació del pla físic

La farem dissolen les densitats de les aigues i les terres generades pels odis, envejes i baixes vibracions.

 

  • Elevació de les ànimes a través del portal del Mont Saint Michel

 

Aquests són els treballs que hem fet en grup.  Agraiment als èssers de llum que ens han acompanyat i clausurem la diada amb les aportacions personals que cadascú vol fer sobre l’experiencia viscuda.

 

Ens retrobem al solstici d’hivern.

Obrir xat
¿ Necessites ajuda?
Hola
¿En què podem ajudar-te?